Nicole de Fluiter

Accuraat en betrouwbaar

Maak een afspraak
Nicole de Fluiter

In 1983 heb ik mijn opleiding tot doktersassistente afgerond. Ik heb hierna 6 jaar in het Academisch Ziekenhuis Utrecht gewerkt als doktersassistente op de afdeling algemene interne geneeskunde.

In 1989 startte mijn broer (Anthony Willems) zijn fysiotherapiepraktijk. Sinds die tijd verzorg ik de administratie van de praktijk. Gaandeweg  kreeg ik door het werk van Anthony interesse in de haptnomie. Zodoende heb ik in 2010 de basiscursus haptonomie bij Synergos in Amersfoort gevolgd.

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor fotografie ontwikkeld. Ik volgde de basiscursus aan de foto-academie in Amsterdam. Regelmatig ga ik op pad om de wereld om me heen op de gevoelige plaat vast te leggen. Een aantal van mijn foto’s is toegevoegd aan het boek van Anthony ‘Zin om te verdwalen’ (zie voor verdere informatie op deze website).

Ik zie mijzelf als een precieze en betrouwbare kracht in de praktijk, waarbij het mijn uitdaging is om overzicht te houden en inzicht te geven in o.a. de ingewikkelde materie van de zorgverzekeraars en onze clienten hierover zo duidelijk mogelijk te informeren.

Het team

Neem contact met ons op