Anthony Willems

Gerichte fysio- en haptotherapie voor zowel kinderen als volwassenen

Maak een afspraak
Anthony Willems

Vanaf 1986 ben ik fysiotherapeut. In 1990 ben ik de opleiding haptonomie gaan volgen die ik in 1996 afgerond heb. Naast het werken bij Intercure, een eigen praktijk in fysiotherapie, haptotherapie en sportrehabilitatie in Baarn, heb ik gewerkt als part-time docent bij Synergos, opleidingen haptonomie in Amersfoort. 

Mijn interesse ligt op het gebied van het optimaliseren van presteren en filosofeer graag over levenskunst en zingeving. Mijn sportachtergrond is divers. Naast mijn favoriete sport waterpolo (Nederlands jeugdteam) heb ik vele andere leuke sporten beoefend zoals zelfverdedigingssporten, voetbal, tennis, MTB en yoga .

Zowel in de fysiotherapie als in de haptonomie heb ik de mogelijkheid gehad om in de sport en topsport te kunnen werken. Begeleiding van sportteams waaronder het Nederlands mannen hockeyteam (fysiotherapie), het Nederlands dames handbalteam (haptonomie) en verschillende topvoetballers (fysio- en haptotherapie) hebben mij ervaring in begeleiding van sporters op verschillend niveau gegeven.

In augustus 2011 heb ik mijn master 'interreligieuze spiritualiteit'  aan de Radboud Universiteit te Nijmegen behaald.

Ik zie mijzelf als nuchtere, no-nonsense professional en beweeg me even gemakkelijk in abstracte werelden, als haptonomie en spiritualiteit, als in meer concrete werelden als fysiotherapie en topsport. Mijn kwaliteit ligt in het helder en inzichtelijk maken van op het eerste gezicht niet zichtbare communicatieve fenomenen.

Het team

Neem contact met ons op